vrijdag 25 september 2015

Rondom de Veluwe.

Deze week besloten om toch maar weg te gaan. Nu ik 4 vrije dagen heb en een nieuwe tent om uit te proberen. Campingspullen in een rugzak, kaart, GPS, en routeboekje mee. En dan gewoon gaan lopen. Gelukkig heb ik een aantal routes op de computer staan klaar voor gebruik.  Dit keer loop ik een stuk van een wandeling  om de Veluwe. Hier was ik al aan begonnen 2 jaar terug. En tot halverwege gekomen. (Lunteren -Putten-Hattem). Verder was ik nog niet gekomen. Dit keer loop ik van de echoput bij Apeldoorn naar Arnhem. Dat is de officiĆ«le looprichting. Alleen kwam vanuit die richting niet handig uit met OV of campings en 4 dagen. In Daarom maar in Arnhem gestart. En vandaag naar Beekhuizen gelopen. Ca15 km. Mooie afstand als je pas om 12uur kan gaan lopen. In Arnhem eerst me rot gezocht naar de uitgang aan de kant van park Sonsbeek. Daarna vooral op GPS gelopen. Een route andersom lezen valt niet mee. Na een regenachtige start (5min) bleef het wel bewolkt maar wel een heerlijke temperatuur. Super fijn wandelweer.
Ook al ging  vandaag de route langs en door de stad je merkte het niet. Behalve aan het geluid. Arnhem heeft nogal wat parken en daar liep de route door.
De herfstkleuren komen heel voorzichtig, wat wel in overvloed is zijn paddenstoelen. Vandaag een paar soorten gezien die ik nog niet eerder gezien had.
Morgen is het handig als ik voor 10 uur hier weg ben want er is een loopwedstrijd. Zondag op de Postbank. Daar ga ik gelukkig morgen al over heen. Nog een reden waarom het goed is dat ik de route andersom loop. Anders had ik zondag op de Postbank gelopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten